Per-Nilsagården

På Per-Nilsagården i Staffanstorp har vi återskapat en genuin gårdsmiljö med ett trivsamt boende för gammal som ung.

Husen är uppförda i 1 1/2 plan och placerade för att skapa fyra gammaldags gårdsmiljöer – Sörgården, Mellangården, Lillgården och Östgården – var och en i sin stil.

Sörgården är naturligtvis gul med gröna fönster och dörrar och Mellangården vit med röda fönster och dörrar. Lillgården är som namnet antyder liten och intim och har grå fasad och blåklintsblå fönster och dörrar medan Östgården välkomnar dig med sin rosa fasad och blåklintsblå fönster och dörrar.

På var och en av innergårdarna finns det bänkar där du kan mysa medan barnen tryggt leker på de varierande lekredskapen och vid juletid välkomnas du hem av julgranen som lyser upp vintermörkret.

Alla lägenheter, utom en, har egen uteplats i markplan och eget förråd. Du har även en egen parkeringsplats märkt med ditt lägenhetsnummer så att du alltid vet att du har din alldeles egen p-plats.

Varje gårdsformation har sin egen tvättstuga med två tvättmaskiner, två tumlare, torkskåp och varmmangel och eftersom tvättstugorna är friliggande kan du tvätta när du vill under dygnet utan att störa dina grannar. Vill du ha ytterligare tvättmöjligheter är alla badrum förberedda för installation av egen tvättmaskin/torktumlare.

På Per-Nilsagården finns följande lägenhetstyper:

  • 2 1/2 rok ca 73m² belägna på OV
  • 3 rok ca 78m² belägna på BV
  • 4 rok ca 105m² i 1 1/2 plan

Lägenheterna upplåts med hyresrätt.